Vinnaren av "Veckans blogg" är ...

Datum: 2009-04-26 Tid: 18:02:56
http://haannak.blogg.se/
Hon är den lyckliga vinnaren som fick flest röster av er läsare! Grattis till henne! :D


090426 - Söndag
Idag har jag varit på stan och shoppat och jag hitade ett par nya skor - som är underbart sköna!! ;) Sen hitade jag även en tröja på Monki och ett nytt schampo + några små saker! ;) Nu ska jag snart ut på en promenad med Turbo, måste passa på nu medans det är fint väder, imorgon kommer det regn.. Vi hörs sen! :)

Hur har eran dag varit? :)

De nominerande är...

Datum: 2009-04-23 Tid: 14:24:17
Hur går det till?
Nu har jag valt ut 5 stycken bloggar (det var jättesvårt att välja mellan alla ni som deltog, alla är värdiga vinnare) som ni läsare får rösta på här i bloggen tills söndagen (26 april) och den som får flest röster blir veckans blogg (v.17)! Det är en röst per person som gäller och det är inte tillåtet att rösta på sin egen blogg. Lycka till! :)

Här är de 5 nominerade:


http://emmee.blogg.se/


http://naataali.blogg.se/


http://haannak.blogg.se/


Nu kan ni börja rösta! :D

Sista chansen!

Datum: 2009-04-22 Tid: 17:54:22
Idag är det sista chansen att delta i tävlingen "Veckans blogg", tävlingen avslutas ikväll cirka 21:00 och fem bidrag kommer att presenteras i morgon (torsdag) som ni läsare kan rösta på! Lycka till! :D

Nu måste jag fortsätta att plugga till mitt naturkunskap a prov som jag har imorgon! Önska mig lycka till! ;) Vi hör sen! :)

Alla har vi en gång varit små ;)

Datum: 2009-04-19 Tid: 19:12:35

En ny kategori: Veckans blogg!

Datum: 2009-04-18 Tid: 12:19:38

Jag har nu hakat på trenden och ska testa att starta upp "Veckans blogg". =) Jag kommer attt börja med att testa nu i en vecka (v.17) och se hur uppskattat det är och om det är det kommer jag troligtvis att fortsätta med det! =)

Hur går det till?
Vill du ha chansen att bli veckans blogg för nästa vecka?  Lämna en kommentar i detta inlägg senast onsdag nästa vecka (22 april) att du vill vara med och tävla som veckans blogg (v.17).
Sen väljer jag ut 5 stycken bloggar som ni läsare får rösta på här i bloggen tills söndagen (26 april) och den som får flest röster blir veckans blogg (v.17)! Det är en röst per person som gäller och det är inte tillåtet att rösta på sin egen blogg. Lycka till! :)
AVSLUTAD! De nominerade kommer snart upp på bloggen! :)

En lila blomma

Datum: 2009-04-17 Tid: 17:42:42

En vårbild

Datum: 2009-04-15 Tid: 14:48:56
Våren och sommaren närmar sig med stora steg och det blir jag glad av! Snön håller på att smälta bort och solen har skinit i flera dagar, skönt! ;D
Detta är en bild från april förra året, ett riktigt vårtecken enligt mig! =)

Har våren kommit till dig? Något vårtecken? :)

Medddelade angånde beställningar

Datum: 2009-04-15 Tid: 14:21:31
Angående beställnigdesigners så lägger jag ner ganska mycket tid på var och en och jag har fått ganska många beställnigar på sistone och jag har haft det gratis förrut, men du tänkte jag att jag kommer att börjar ta en liten avgift.  Den diskuteras beroende på vad ni vill ha i er design, men priset ligger kring en hundralapp. Det är inte speciellt dyrt med tanke på att ni får ganska mycket för era pengar, ni får bestämma hur ni vill att just er bloggdesign ska se ut och då får jag samtidigt något tillbaka av er. :)

Om ni vill beställa en bloggdesign så ska ni först svara på dessa frågor och skicka svaren till min mail:
  • Vilka färger du vill ha i bloggdesignen
  • Bloggnamn
  • Motto eller beskrivning av bloggen
  • Bilderna i headern kan jag erbjuda bildredigering om någon vill det
  • Vill du ha något mönster
  • +andra önskemål, men vet du inte hur du vill ha den så kan du låta mig leka fritt

Så om du är intresserad skicka ett mail till [email protected]


Glad Påsk!

Datum: 2009-04-11 Tid: 12:06:13
Hoppas att ni får goda påskägg idag! :)

Påsklov!

Datum: 2009-04-09 Tid: 18:24:11

Äntligen påsklov! Glad påsk allihopa! :D
Jag måste säga att våren och sommaren känns väldigt långt borta just nu, det snöade idag, tråkigt.. :/ Jag vill att det ska bli varmare väder snart - så att all snö kan smälta bort och våren närma sig, hoppas, hoppas! ;)

Snart lov!

Datum: 2009-04-07 Tid: 15:27:33
Snart är det påsklov och jag längtar, jag går bara till torsdag och sen är det lov!! Skönt! ;) Idag har jag gjort klart det sista provet före lovet, det handlade om sveriges statskick - jag hoppas verkligen att det gick bra. :) Kankse inte så intressant för er att veta, men ni får veta det i alla fall, haha! :P
Jag hoppas att ni alla kommer att få en jättetrevlig påsk! Berätta gärna vad ni ska göra! :)

Har ni haft en bra dag? :)

Twilight

Datum: 2009-04-01 Tid: 19:42:24
En av mina absoluta favoritfilmer är "Twilight" - vilken vacker kärlekshistoria och vilken spänning! :) Om du inte har sett den; se den!! Jag kom på att tänka på detta eftersom att jag har beställt boken på engelska och fick hem den i brevlådan idag, gissa vad glad jag blev när jag kom hem från skolan! :) Jag hoppas att boken är lika bra som filmen, vissa säger att boken är ännu bättre, men vi får se! :)
Just nu håller de på att spela in en uppföljare av "Twilight" och jag längtar tills den kommer på bio, men tills dess ska jag läsa alla böcker - jag vill veta vad som händer! :)
Vilken är din favoritfilm? :)

Bilden är från google.se

(Bilder av mig kommer sen någon gång)

1 april

Datum: 2009-04-01 Tid: 18:41:17
Har ni blivit utsatta för något april skämt idag? :)

RSS 2.0